04 بهمن 1396 - 16:8 شناسه خبر: 6761 نسخه چاپی

درنشست کمیسیون فنی اصلاحیه استاندارد 3494 مقرر شد

اصلاح استاندارد ملی افزودنی های خوراکی مجاز در آرد غلات، فرآروده های آردی و صنایع پخت

اصلاح استاندارد ملی  افزودنی های خوراکی مجاز در آرد غلات، فرآروده های آردی و صنایع پخت درنشست کمیسیون فنی اصلاحیه استاندارد 3494 مقرر شد
نشست کمیسیون فنی اصلاحیه استاندارد ملی ایران با عنوان افزودنی های خوراکی مجاز در آرد غلات، فرآورده های آردی و صنایع پخت با حضور نمایندگان سازمان های دولتی ، کانون انجمن های صنایع غذایی ایران و صنایع مرتبط، صبح امروز برگزار شد و اصلاح این استاندارد در دستور کار قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی کانون انجمن های صنایع غذایی ایران، جلسه بررسی بازنگری استاندارد ملی ایران، افزودنی های خوراکی مجاز در آرد غلات و فرآورده های آردی و صنایع پخت به شماره 3494 صبح امروز با حضور نمایندگان صنایع مرتبط، کانون انجمن های صنایع غذایی ایران، سازمان ملی استاندارد ایران، سازمان غذا و دارو، وزارت جهاد کشاورزی، معاونت غذا و داروی سازمان غله و بازرگانی و انستیتو تغذیه صنایع غذایی کشور، به ریاست دکتر پرویز جهانگیری و مهندس کاوه زرگران، دبیر این استاندارد، برگزار شد.

دراین نشست پس از بحث و تبادل نظر پیرامون بازنگری در استاندارد ملی 3494، با توجه به مشکلات موجود در این استاندارد برای صنعت، مواد افزودنی مورد نیاز و ضروری بر مبنای کدکس بین المللی 2017 عنوان و مورد تایید کارشناسان قرار گرفت و مقرر شد اصلاحیه استاندارد افزودنی های خوراکی مجاز در آرد غلات، فرآورده های آردی و صنایع پخت به سازمان استانداد ملی ایران ارسال گردد.